Jom klik

Download Hantu Bonceng  

Posted by PaNthEra TiGriS

Hantu Bonceng (2011)

 Synopsis
Mengisahkan Amran(Zizan) seorang budak Delivery yang sering terlibat dengan perlumbaan motor Drag secara haram. Cerita bermula apabila Amran memenangi satu perlumbaan drag haram dan di beri habuan seorang bohsia (Maya). Bohsia itu telah membonceng motor Amran untuk di bawa ke port. Malang tidak berbau apabila motor Amran telah dilanggar lori semasa keluar simpang.

Bohsia itu mati ditempat kejadian dan Amran telah dikejarkan ke hospital. Hidup Amran mula berubah selepas kejadian tersebut. Setiap malam Amran akan dihantui oleh Bohsia itu. Amran tension dan meminta bantuan kawan karibnya Kunyit. Mereka bersama telah berikhtiar dengan pelbagai cara untuk menghapuskan badi Amran itu. Tanpa mereka sedari, mereka mula menjadi baik dan mula menghargai kehidupan mereka dan tidak lagi terjebat dengan aktiviti yang tidak sihat itu.

Genre
Comedy | Horror

Info
Zizan Raja Lawak, Juliana Evans, Jue Aziz, Sallehuddin (Tai), Nursyuhaida (Dottie), Cat Farish, Zizie (Fabulous Cats), Azlan Kami, Zahid AF, Eizlan Yusof.

Download

MEDIAFIRE

AVI (700MB)
part 1- http://adf.ly/2jq7q
part 2- http://adf.ly/2jq8w
part 3- http://adf.ly/2jq9Z
part 4- http://adf.ly/2jqA4

MKV (350MB)
part 1- http://adf.ly/2jqqU
part 2- http://adf.ly/2jqrK

This entry was posted on Saturday, September 17, 2011 at Saturday, September 17, 2011 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

1 comments

salam..
singgah follow sini :)
jom follow cik iena jugak(^_~)
www.ienaeliena.com

April 19, 2012 at 2:40 AM

Post a Comment

Nana-nama Allah

Jom Klik