Jom klik

Kenanganku  

Posted by PaNthEra TiGriS

Aku br abis diploma in business studies, x sangka dah 3 tahun dah aku blaja kat Uitm Melaka nie..
mcm2 pengalaman aku dapat kat sane baik yang baik atau yg buruk. tp itu smue nyer pengalaman kan???
kat ke;as dulu aku nie nk dikatakan agak pendiam dalam kelas coz aku pown jenis malas nk bukak mulut.
tp bile kene mase nyer memang bising lar aku  hahahaha
aku tringat mase aku kene jadi class rep mase aku part 1 dulu..bnyk keje kene wat, cari kelas kosong, kene fotostat kertas keje lar n mcm2 lagi lar tp aku rase itu pengorbanan yang perlu aku buat untuk mencapai cita2 aku di menara gading nie. nie aku masukkan skali video dari kwn aku mase kiteorng part 1 hinggga part 6..

video



mcm2 perkara seronok yg aku alami ngan kwn2 aku..aku rindu kat korang. nnt bile nk wat reunion???

This entry was posted on Thursday, January 6, 2011 at Thursday, January 06, 2011 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 comments

Post a Comment

Nana-nama Allah

Jom Klik